PARINTI
Așteptăm cu drag noi școlari!
În anul școlar 2021-2022, Școala Gimnazială "Constantin Parfene" (Școala 3!) va organiza 3 clase pregătitoare, dintre care una va funcționa în alternativa educațională "Step by step". Înscrierile vor începe pe 29 martie 2021. Vă așteptăm cu drag la școală!
DETALII
 
ORDIN nr. 3.300 din 19 februarie 2021
Aprobarea Normelor metodologice de aplicare a Programului naţional pilot de tip "Şcoala după şcoală", pentru elevii până la clasa a VIII-a inclusiv
DETALII
 
Tel-Verde CJRAE

DETALII
 
Acord preducrare date personale_invatare_ONLINE 2020
Conform Regulamentului (UE) 2016/679 al Parlamentului European și Consiliului din 27 aprilie 2016 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date şi Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal şi protecţia vieţii private în sectorul comunicaţiilor electronice, Scoala Gimnaziala ` CONSTANTIN PARFENE` are obligaţia de a administra în condiţii de siguranţă şi numai pentru scopurile determinate, explicite și legitime în care sunt colectate/prelucrate, datele personale care îi sunt furnizate: completarea documentelor personale (cataloage, registre matricole, caiete de evaluare Step by Step, carnete de elev, statistici nationale, baze de date elevi, ETC.), organizarea activităţilor didactice prin intermediul tehnologiei şi al internetului, precum şi prelucrarea datelor cu caracter personal ale participanţilor la acest tip de activităţi.

ordin 5545/10.10.2020

PO-PDCPAO.87

DOWNLOAD
 
Întâlnire cu părinții, 13.02.2020 - CP B, înv. Adam Daniela
În cadrul ședintei cu părinții elevilor de la clasa pregătitoare B, din data de 13.02.2020, s-a dezbătut tema ”Succesul și insuccesul școlar”, dezbatere ce s-a dovedit a fi o reușită în ceea ce privește dialogul interactiv între învățător si părinții prezenți, precum și găsirea unor soluții de obținere a eficienței în privința educației copiilor.
ALBUM FOTO
 
FESTIVITATEA DE DESCHIDERE A ANULUI ŞCOLAR 2018-2019, 10 SEPTEMBRIE 2018, ORA 9,00
Se așterne covor de frunze - gânduri, scuturate din pomul-suflet al toamnei… O frunză ruginie cade pe scările școlii noastre. Făptura de piatră o ia și o agață imaginar la piept, ca pe-o veste bună. Este vestea - povestea unei toamne care aduce păsările acasă.
Școala își deschide larg ferestrele pentru a prinde în zbor glasuri cristaline, ce se aud ca un murmur de frunze galbene ce zboară în vârtej de bucurii… Coridoarele sunt numai așteptare și zâmbesc tainic. Zâmbete reînviate și așezate cuminți în bănci, stau nerăbdătoare în așteptarea rândunelelor-copii, să le mângâie cu degete de iubire.
Auziți? Sună clopoțelul toamnei! Ne invită pe toți luni, 10 SEPTEMBRIE 2018, să ne umplem ghiozdanele cu visuri! La ORA 9 începe FESTIVITATEA DE DESCHIDERE A NOULUI AN ŞCOLAR!
Bine ați revenit acasă, copiii toamnei și voi, dascăli cu zâmbete în priviri și brațele deschise a îmbrățișare! Părinți, bunici, lăsați copiii să vină cu drag și speranță la noi! N-o să vă dezamăgim!
Deci, luni, 10 septembrie, ora 9, clopoțelul toamnei sună începerea unei frumoase povești. Haideți, nu întârziați! Poveștile le scriem împreună!

DETALII
 
Evaluarea Națională VIII 2018
OMEN nr. 4793/31.08.2017 privind organizarea și desfășurarea EN pentru absolvenții clasei a VIII-a în anul școlar 2017-2018

Felicitări absolvenţilor de clasa a VIII-a ai Şcolii Gimnaziale "Constantin Parfene" Vaslui pentru rezultatele deosebite obţinute la Evaluarea Naţională 2018!
Urmaţi-vă visurile şi fiţi voi înşivă!

Articol Vremea Nouă, 20 iunie 2018

DETALII
 
OFERTĂ EDUCAȚIONALĂ 2018 - 2019
Vă propunem pentru anul școlar
2018-2019

- Trei clase pregătitoare, din care una „Step by step"!
- Trei clase a V-a, din care una va funcţiona în programul de dimineață!
- Cursuri opționale și cercuri tematice diverse şi interesante!
- Studierea limbii engleze începând cu clasa pregătitoare!
- Continuarea programului „Şcoală după şcoală” în parteneriat cu Asociația școlii „Cetățeni în Europa”!
- Activități didactice de calitate, centrate pe elev!
- Programe de pregătire, simulare și remediere în scopul pregătirii elevilor pentru evaluările naționale și pentru activitatea de performanță!
- Activități extracurriculare atractive în cadrul proiectelor educaționale derulate de școală la nivel local, zonal, național și european!
- Programul „Școala altfel” – cu activități pe placul copiilor!
- Sărbătorirea „Zilelor școlii” prin activități interactive!

DETALII
 
Orarul școlii pentru anul școlar 2017-2018
Orarul școlar reprezintă un document de planificare a instruirii aplicabil în cadrul fiecărei instituții școlare în vederea asigurării unei succesiuni logice de proiectare și de organizare a activităților didactice/educative, în conformitate cu resursele și cu cerințele pedagogice existente, în perspectiva imediată și pe termen mediu.

PRIMAR GIMNAZIAL


 
10 reguli de aur care garantează succesul elevilor. Cum îţi poţi ajuta copilul să înveţe fără să fie stresat
„Este foarte important să tratăm diferenţiat elevii în procesul de învăţare, să găsim căi care să-i motiveze şi să le dezvolte încrederea în sine. Educaţia trebuie sa fie un domeniu flexibil, plin de creativitate şi inovaţie, iar profesori adevăraţi magicieni”, a declarat pentru ”Adevărul”, Monica Maria Coman, directorul adjunct al Şcolii ”Constantin Parfene” Vaslui.
DETALII
 
Parteneriatul 'SCOALA - FAMILIE'
Sub acest generic se desfăşoară intreaga activitate de colaborare dintre conducerea şcolii, cadrele didactice şi familiile elevilor din şcoala noastră. Pentru mai multe detalii despre acest program faceti click aici.

Scopul acestui program este organizarea activităţilor de sprijin socio-educativ/consiliere a părinţilor in vederea imbunătăţirii relaţiei părinte-copil şi a celei şcoală-familie, precum şi in vederea prevenirii situaţiilor de criză educaţională.

ALBUM FOTO
 
ACORD DE PARTENERIAT PENTRU EDUCAŢIE
Obiectul contractului: asigurarea condiţiilor optime de derulare a procesului de invăţămant prin implicarea şi responsabilizarea părţilor in educaţia elevului.
DETALII
 
Inscrieri
La scoala noastra pot fi inscrisi copiii din Circumscriptia Scolii "Constantin Parfene" si din afara ei, in conformitate cu "Metodologia privind cuprinderea copiilor in clasa pregatitoare", metodologie ce va fi emisa de Ministerul Educatiei, Cercetarii, Tineretului si Sportului in timp util.

Circumscriptia scolii noatre poate fi vazuta sau consultata la adresa de Internet de [aici]. Harta contine blocurile si strazile care tin de circumscriptia scolii noastre, potrivit celei mai recente planificari in vigoare ale autoritatilor locale.

DETALII
 


  Scoala Gimnaziala 'Constantin Parfene', Vaslui  © 2014 - 2019 by tesalut.ro
CONTACT       ADMIN