UTILE - ELEVI
Orar gimnaziu pe clase 2022-2023

DETALII
 
Orar primar 2022 2023

DETALII
 
Informare din partea Poliției „Să protejăm copilăria”

DETALII
 
Tel-Verde CJRAE

DETALII
 
Teste de antrenament - Evaluare Națională și Bacalaureat

DETALII
 
FESTIVITATEA DE DESCHIDERE A ANULUI ŞCOLAR 2018-2019, 10 SEPTEMBRIE 2018, ORA 9,00
Se așterne covor de frunze - gânduri, scuturate din pomul-suflet al toamnei… O frunză ruginie cade pe scările școlii noastre. Făptura de piatră o ia și o agață imaginar la piept, ca pe-o veste bună. Este vestea - povestea unei toamne care aduce păsările acasă.
Școala își deschide larg ferestrele pentru a prinde în zbor glasuri cristaline, ce se aud ca un murmur de frunze galbene ce zboară în vârtej de bucurii… Coridoarele sunt numai așteptare și zâmbesc tainic. Zâmbete reînviate și așezate cuminți în bănci, stau nerăbdătoare în așteptarea rândunelelor-copii, să le mângâie cu degete de iubire.
Auziți? Sună clopoțelul toamnei! Ne invită pe toți luni, 10 SEPTEMBRIE 2018, să ne umplem ghiozdanele cu visuri! La ORA 9 începe FESTIVITATEA DE DESCHIDERE A NOULUI AN ŞCOLAR!
Bine ați revenit acasă, copiii toamnei și voi, dascăli cu zâmbete în priviri și brațele deschise a îmbrățișare! Părinți, bunici, lăsați copiii să vină cu drag și speranță la noi! N-o să vă dezamăgim!
Deci, luni, 10 septembrie, ora 9, clopoțelul toamnei sună începerea unei frumoase povești. Haideți, nu întârziați! Poveștile le scriem împreună!

DETALII
 
Evaluarea Nationala VIII 2018
OMEN nr. 4793/31.08.2017 privind organizarea și desfășurarea EN pentru absolvenții clasei a VIII-a în anul școlar 2017-2018
DETALII
 
Activitatea Consiliului Şcolar al elevilor
Consiliul elevilor reprezintă structura organizată la nivelul şcolii pentru exprimarea opiniei elevilor în legătură cu problemele care-i afectează şi reprezentarea intereselor acestora, fără deosebire de sex, confesiune, naţionalitate ori convingeri politice, în sensul optimizării activităţii educative derulate în şcoală.
Fiecare clasă are un reprezentant în Consiliul elevilor. Detalii despre activitatea acestui organism reprezentativ al elevilor puteti gasi in link-ul atasat.

DETALII
 
Dictionarul Explicativ al Limbii Romane
DEX online transpune pe Internet a peste 30 de dictionare de prestigiu ale limbii romane iar accesul si utilizarea proiectului DEX online este gratuita. Reprezinta efortul a peste 200 de voluntari si este bazat pe cele mai noi volume publicate in acest domeniu, cel mai important fiind DEX '98.
DETALII
 
Biblioteca Virtuala
Biblioteca Judeteana "Nicolae Milescu Spatarul" Vaslui va pune la dispozitie sute de carti in format electronic.

O intreaga biblioteca la doar un clic distanta. Puteti citi cartea preferata sau puteti studia o alta in fata calculatorului, tabletei sau telefonului dvs.

Va dorim o lectura placuta!

ALBUM FOTO
 
Calificativ.ro
Calificative date profesorilor de catre elevi si parinti. Pune la dispozitie intr-un mod neoficial informatii utile, moduri de recreere si evenimente din domeniul invatamantului.

Materiale didactice, planificari, subiecte la diverse examene, teste pentru profesori si multe altele.

DETALII
 


  Scoala Gimnaziala 'Constantin Parfene', Vaslui  © 2014 - 2019 by tesalut.ro
CONTACT       ADMIN