UTILE - PROFESORI
Orar primar 2022 2023

DETALII
 
Orar gimnaziu 2022-2023

DETALII
 
Tel-Verde CJRAE

DETALII
 
Curs de formare “A Great Global ELT Day” - 11.02.2020
Marți, 11 februarie 2020, între orele 12:00 – 14:30, în Amfiteatrul Școlii Gimnaziale „Constantin Parfene” Vaslui, a avut loc workshopul și cursul de formare “A Great Global ELT Day”, cu formatorul Lawrence Mamas organizat in colaborare cu Inspectoratul Școlar Județean și Fischer International.
La acest eveniment au participat peste 60 profesori de limba engleză din județul Vaslui.ALBUM FOTO
 
Activități de formare - 31.01.2020
Școala noastră continuă seria activităților de bună calitate, îmbinând teoria cu practica, utilul cu frumosul, prin oamenii săi preocupați să se autodepășească mereu.
Cine nu a auzit de „D-l Goe”, ” Vizită…”, ”Castravetele”, nemuritoarele opere ale marelui autor clasic I.L.Caragiale? Dar, când personajele comice prind viață, redate ironic, dar fidel de niște copii de clasa a III-a, momentele sunt cu atât mai aplaudate de spectatorii de aceeași vârstă, care se recunosc, în sinea lor, în pielea acestor personaje.
Pornind de la cunoștințele teoretice despre textul non literar, acești elevi au creat afișul spectacolului, au adus costume de epocă, pentru a reda atmosfera de teatru, dar , si-au adus și telefoanele, intrând pe aplicația Kahoot, pentru o evaluare a informațiilor primite despre marele dramaturg, privind viața și opera lui.
Am văzut scene clasice, am râs de ridicolul școlii de altădată, iar spectatorii au participat interarctiv, răspunzând la întrebări și aplaudând fiecare moment artistic.
Colaborarea dintre doamna bibliotecar, Grijincu Olga, si doamna profesor pentru învățământul primar, doamna Bucuci Duța, a făcut ca această activitate să se așeze alături de celelalte notate cu F.B, având mulțumirea lucrului bine făcut, folosindu-ne de talentul și dăruirea unor profesioniști.

ALBUM FOTO
 
Activități de formare 2019 - 2020 Cercuri pedagogice, Comisii metodice
19 noiembrie 2019
Pulpan Ofelia, la clasa pregătitoare A
Jitaru Anca Alice și Samson Maria, la clasa I C Step by Step
Crețu Lăcrămioara și Pascu Alina, la clasa a III-a C Step by Step
Spiridon Livia, la clasa a V-a, disciplina istorie (Au participat, ca invitați, și 3 cadre didactice din Republica Moldova)
Decembrie: Prof. Zamfir Ana Maria, Limba engleza, CP C Step by Step, Inv. Chiriac Marioara, Vintu Loredana Miharla, clasa a IV-a C Step by Step, disciplina: istorie
Comisia dirigintilor, sem. I: prof. Lupu Alina, clasa a VIII-a B

PROFESIONALISM ȘI ARTA DE A FI DASCĂL!

ALBUM FOTO
 
ACTIVITĂȚI DE FORMARE 2018-2019
COMISII METODICE
CERCURI PEGAGOGICE 20.11.2018
I A, înv. Crăciun Luminiţa, Năstase Viorica
III A, înv. Bărăgan Cecilia
V A, prof. lb. franceză Bujor Chicu Florina
VII A, prof. lb. engleză Velişcu Corina
VIII B, prof. matematică Lupaşcu Liliana
SIMPOZIONUL INTERNAȚIONAL
EDUCAŢIA DE CALITATE – O PREOCUPARE A ŞCOLII DE AZI


Comisia metodica învăţători, IV A şi IV B 23.01.2019

CERCURI PEGAGOGICE 20.11.2018

SIMPOZIONUL INTERNAȚIONAL
EDUCAŢIA DE CALITATE – O PREOCUPARE A ŞCOLII DE AZI
2019


DETALII
 
Comisia de Limbă și comunicare - aprilie 2018
Elevii clasei a VI-a A, îndrumați de dna prof de lb. engleză au vorbit despre personaje de poveste intr-un mod inedit și inovator folosind diverse aplicații educative online: Quiver, Pic Collage, StoryJumper, Pixton Comic Maker, HP Reveal. La activitate au participat cadre didactice din școala, dar și din oras.

DETALII
 
Cerc pedagogic - 25 aprilie 2018
Colegii și elevii de la Școala Gimnazială ”Constantin Parfene” Vaslui au desfășurat activități deosebite în cadrul cercurilor pedagogice ale învățătorilor, miercuri, 25 aprilie 2018!
Alături de noi au fost și astăzi oaspeți din Republica Moldova!
Clasa I A - înv. Bucuci Duța
Clasele a IV-a A, B, C Step by Step - înv. Popa Maria, Jitaru Anca Alice, Moraru Adriana, Dandeș Rodica

ALBUM FOTO
 
SIMPOZIONUL INTERNAȚIONAL EDUCAŢIA DE CALITATE – O PREOCUPARE A ŞCOLII DE AZI Ediţia a IX-a, Vaslui, 25 mai 2018
Tema abordată de ediţia a IX-a a Simpozionului Internațional Educaţia de calitate – o preocupare a şcolii de azi, 100 de ani de la Marea Unire – 100 de ani de dezvoltare a învățământului românesc, a izvorât din faptul că la 1 Decembrie 2018 se aniversează 100 de ani de la realizarea României Mari, un moment istoric pentru poporul român, cu implicații majore în istoria ulterioară a țării. Într-o societate dominată de diversitate și globalizare, este cu atât mai important să ne cunoaștem originile și trăsăturile de neam, iar acest moment aniversar, CENTENARUL MARII UNIRI, ne oferă acest prilej.

Album foto Simpozion 2018

DETALII
 
ACTIVITĂȚI DE FORMARE 2017-2018
Simpozionul Internaţional „Educaţia de calitate – o preocupare a şcolii de azi”. Activitate metodico-științifică cu directorii Cercul nr. 1 Vaslui și Negrești Comisii metodice.


DETALII MATERIALE FOTO #1 FOTO #2

 
ORA DE NET
Alătură-te Comunității de Voluntari Ora de Net
… şi faci parte din grupul celor care se unesc pentru a pune bazele unei comunicări deschise și autentice cu copiii și tinerii despre experiența lor online.

DETALII
 
Orarul școlii pentru anul școlar 2017 - 2018
Orarul școlar reprezintă un document de planificare a instruirii aplicabil în cadrul fiecărei instituții școlare în vederea asigurării unei succesiuni logice de proiectare și de organizare a activităților didactice/educative, în conformitate cu resursele și cu cerințele pedagogice existente, în perspectiva imediată și pe termen mediu.

PRIMAR GIMNAZIAL

 
Portalul SEI
Sistemul Educational Informatizat (SEI) poate fi folosit pentru sustinerea procesului de predare-invatare in invatamantul preuniversitar cu tehnologii de ultima ora. Programul SEI contribuie la democratizarea sistemului educational prin atingerea obiectivelor la toate nivelele sistemului educational si sprijina formarea continua a cadrelor didactice si dotarea unitatilor scolare cu tehnologie moderna.

Publicaţiile oficiale şi instrumentele elaborate de Centrul National de Evaluare şi Examinare ce se pot utiliza gratuit şi fără restricţii in activitatea didactică desfăşurată la clasă sau in activităţile didactice suplimentare.

DETALII
 
Didactic.ro
Didactic.ro este comunitatea dascălilor din Romania şi cel mai mare portal de resurse educaţionale din ţară. Cadrele didactice din invăţămantul preuniversitar romanesc se intalnesc in această cancelarie virtuală pentru a face schimb de experienţă şi a discuta despre ultimele noutăţi din domeniul educaţional sau pentru a anunţa evenimentele pe care le organizează.
ALBUM FOTO
 
Olimpiade.ro
Puteti afla aici rezultatele la olimpiadele nationale pe diverse discipline, materiale didactice si subiecte legate de olimpiade cat si calendarul complet al activitatilor legate de acestea.
DETALII
 


  Scoala Gimnaziala 'Constantin Parfene', Vaslui  © 2014 - 2019 by tesalut.ro
CONTACT       ADMIN