STEP BY STEP
ROMÂNAȘI ȘI ROMÂNCUȚE, clasa a IV-a C SbS
6 decembrie 2022
Fugit irreparabile tempus! Parcă mai nerăbdători ca niciodată, elevii clasei a IV-a C Step by Step au sărbătorit alături de părinți și cadre didactice împlinirea celor 5 ani de "Românași". Frumos costumați au prezentat cu bucurie un spectacol de o încărcătură emoțională deosebită, demonstrând că au păstrat tenacitatea neamului nostru și că-și iubesc țara pentru faptele istorice glorioase ale unor oameni remarcabili.

ALBUM FOTO
 
DIALOG ÎNTRE GENERAȚII STEPISTE 2022
Revista la împlinirea a 20 de ani de alternativă educațională STEP BY STEP la Școala Gimnazială ”Constantin Parfene” Vaslui
DETALII
 
CEDP 2018 2019
Centrul Step by Step pentru Educație și Dezvoltare Profesională (CEDP) lansează către toate Inspectoratele Școlare și unitățile de învățământ preuniversitare oferta de extindere a alternativei educaționale Step by Step pentru anul școlar 2018-2019.
DETALII
 
STEP by STEP 2003
Alternativa Step by Step nu e mai bună sau mai rea decât o altă metodologie de învăţare, fie ea tradiţională sau o altă alternativă. O prezentare, o vizită într-una din clasele noastre vă vor ajuta să vă formaţi o părere corectă şi completă referitoare la acest sistem.
A cerceta şi a alege singur este însuşi un principiu cultivat de metodologia alternativei Step by Step. Vă cerem şi dumneavoastră, celor care sunteţi interesaţi, acest lucru!

DETALII
 


  Scoala Gimnaziala 'Constantin Parfene', Vaslui  © 2014 - 2019 by tesalut.ro
CONTACT       ADMIN